Tjänster – Kalkylering, Byggprojektledning, Kontrollansvarig, Entreprenadbesiktningar Arkitekt, Energiberäkningar och Konstruktionsritningar
Tjänster – Kalkylering, Byggprojektledning, Kontrollansvarig, Entreprenadbesiktningar Arkitekt, Energiberäkningar och Konstruktionsritningar

Byggprojektledning

Ett byggprojekt är en organisation, varför vi behöver någon som tar på sig rollen att leda byggprojektet för att få saker att hända. Professionell byggledning underlättar för alla parter, det vill säga för såväl beställare som entreprenörer. Det är vanligt att projektledning ingår i en entreprenörs tjänster, men det finns många anledningar till att det är bättre för er som beställare att ha en byggprojektledare såsom ert ombud snarare än er motpart. Detta gör att projektet blir mer kostnadseffektivt.

Projektledning från idé till färdig byggnad

Vi är projektledare och hjälper er från idé till färdig byggnad. Med effektiva metoder och program för byggprojektledning samt engagerade och kunniga byggprojektledare förverkligar vi din idé.

Vi använder oss av program som Bluebeam för effektivare granskning av projektet, men även Wikells Sektionsdata för kalkyler från tidig budget till produktionskalkyl. Byggsamordnaren är det tredje verktyg vi använder för ekonomiuppföljning.

Kontakta Claes Klintenberg om du vill ha mer information!

Telefon: 0513-700 205
E-post: claes@kalkylhjalp.se.

Kontakta mig gärna!

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret, ringer vi upp dig eller mejlar, enligt det sätt du föredrar.