Tjänster – Kalkylering, Byggprojektledning, Kontrollansvarig, Entreprenadbesiktningar Arkitekt, Energiberäkningar och Konstruktionsritningar
Tjänster – Kalkylering, Byggprojektledning, Kontrollansvarig, Entreprenadbesiktningar Arkitekt, Energiberäkningar och Konstruktionsritningar

Arkitekt och husdesigner

Kontakta oss om du vill ha hjälp att designa ditt drömboende! Vi tar fram kompletta A-handlingar i form av Förslagsritningar och Bygglovsritningar. Dessa innehåller vanligtvis:

  • Planritningar
  • Sektioner
  • Fasader
  • Situationsplan

Vi arbetar i nära kommunikation med vår konstruktör, Christian Barber, som kan dimensionera stommen och skapa kompletta bygghandlingar för er byggare.

Rätt ritningar för just ert drömboende

Vi brinner för att hjälpa dig som kund att förverkliga dina drömmar genom att skapa planlösningar och fasader för ett trivsamt boende, och gillar att se utmaningen i att varje projekt har sina unika förutsättningar. Det gäller alltifrån tomtförutsättningar till budget, familjesituation och design-önskemål, såväl invändigt som utvändigt. Genom att vara lyhörd för kundens önskemål och utifrån detta komma med förslag, är det viktigt för oss att skapa en bra helhet!

Vår bakgrund och erfarenhet

Vi har en byggnadsingenjörsutbildning med inriktning mot arkitektur i grunden och åtta års erfarenhet av villaprojektering och projektledning. Vi ritar även om-/tillbyggnader samt hallbyggnader och industrilokaler. Så tveka inte på att kontakta oss för ett inledande samtal. Välkommen!

Kontakta Claes Klintenberg om du vill ha mer information!

Telefon: 0513-700 205
E-post: claes@kalkylhjalp.se.

Kontakta mig gärna!

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret, ringer vi upp dig eller mejlar, enligt det sätt du föredrar.