Utbildningar i kalkylering och Sektionsdata, Byggsamordnaren och Bluebeam. Utbildar BEAst effektivare granskning och PDF BEAst Guidelines.
Utbildningar i kalkylering och Sektionsdata, Byggsamordnaren och Bluebeam. Utbildar BEAst effektivare granskning och PDF BEAst Guidelines.

Utbildning på plats
hos dig eller via webben

Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar på plats eller via webben i kalkylering och programvarorna Sektionsdata, Next Project (fd Byggsamordnaren) och Bluebeam. Vi erbjuder även utbildningar i BEAst effektivare granskning och PDF BEAst Guidelines på plats eller via webben.

Lär dig best practice, för just ditt arbetssätt

Eftersom vi har lång erfarenhet av kurser anpassas våra utbildningars innehåll alltid efter deltagarnas behov och erfarenheter. Ofta kombineras dessutom flera programvaror under dagen, såsom Sektionsdata och Bluebeam. Är ni en mindre grupp är det också mycket lätt att fördjupa sig inom det som dyker upp under dagen. Vi har möjlighet att ordna med lokaler, datorer mm om det behövs. Utbildningar på plats hos dig offereras beroende på omfattning.

Fyll i namn, e-postadress och/eller telefonnummer nedan, så kontaktar vi dig för att diskutera vilket upplägg som blir bäst för er!

Webinar

Vår målsättning är att en gång i månaden hålla ett kostnadsfritt webinar på lite olika teman. Inbjudan kommer via mail. Vill du bli inbjuden – prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tidigare webbseminarier och fler filmer

Vi har tidigare haft ett antal kostnadsfria webinarier i Bluebeam och Sektionsdata – de finns nu tillgängliga via vår Youtubekanal. Där finns även andra filmer som förklarar mer om våra program. Prenumerera på oss där, så får ni info om när vi lägger upp nya filmer om hur ni kan jobba effektivare.

Klicka på bilden nedan så hamnar du på vår Youtubekanal.

YouTube
Kom och räkna på plats hos oss i Herrljunga

Ta med din dator och ditt projekt till oss! Du får låna en plats där du i lugn och ro kan sitta och räkna under en dag. Våra erfarna kalkylatorer finns tillgängliga för tips och handledning, och vi debiterar enbart för de timmar du får handledning.

För mer info eller anmälan kontakta Andreas Falk, via telefon 0513-700 201 alternativt via mail på andreas@kalkylhjalp.se