Många besökare, stort intresse och givande seminarier!
Så sammanfattar Claes Klintenberg årets upplaga av Byggmässan i Göteborg, som avhölls under två intensiva dagar i april.

– För oss var det en kanonmässa! Det var inte bara många besökare på plats – det var rätt besökare också. Det vill säga en bra blandning av beslutsfattare och de som handgripligt nyttjar våra produkter och tjänster.

Kalkylhjälps huvudfokus på mässan var givetvis Bluebeam och alla fördelar med denna programvara, och enligt Claes är just Bluebeam en riktig montermagnet.

– Så är det. När man såg vår Bluebeam-profilerade monter, så var det naturligt att man kom in och ville veta mer. Sällan har vi fått så mycket bra leads att jobba med efter mässan som efter den här upplagan. Det märktes verkligen att branschen längtat efter att få träffas, umgås och utbyta erfarenheter igen.

Utöver Bluebeam pratades det även en hel del Sektionsdata och Next i Kalkylhjälps monter.

– På temat Smartare kalkylering och bättre arbetsflöden framhöll vi vikten av en träffsäker kalkyl som grund för ett smidigt och effektivt projekt. Något som jag tror gick hem bland besökarna.

Totalt lockade mässan nästan 200 utställare från Sverige och utomlands, och på plats var det ca 3.500 besökare fördelad på de två dagarna. Seminarieprogrammet bjöd också på ett 25-tal olika intressanta inslag.

Sammanfattningsvis en mässa som gav Kalkylhjälp både mersmak och roligt ”merjobb” i dess kölvatten. Tack till alla som besökte oss i vår monter – Vi hör av oss!