Vi söker nu en ny lagspelare i form av vår nästa Platschef till vårt gäng i Herrljunga. Som platschef på Kalkylhjälp/Projekthjälp har du en nyckelroll i projektets genomförande, alltifrån projektering till överlämnande. I ett tätt samarbete med projektledarna driver du som platschef projektet framåt med stort engagemang, beslutsamhet och handlingskraft. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande resa, där du kommer att få vara delaktig i vår fortsatta resa på Projekthjälp.

Som platschef har du en central roll i våra projekt. Förutom ansvar för projektens genomförande har du även ansvar för planering, underentreprenörer, kvalitet och ekonomi. I våra projekt arbetar du alltid tillsammans med andra engagerade, kunniga och samarbetsvilliga kollegor.

Utbildning och erfarenhet
För att lyckas i rollen som platschef har du arbetat inom branschen och känner dig trygg i din yrkesroll och vill utvecklas vidare. Du har relevant bakgrund och erfarenhet för att axla rollen som platschef, vilket är en fördel. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig – kille eller tjej – som har ordentligt med kapacitet och driv för att kunna hantera komplexa projekt i olika faser. Platschefen är en nyckelspelare, när det gäller att få alla i projektet att dra åt samma håll. Det innebär att du är en lagbyggare med fokus på laget före jaget, du är relationsskapande och har god samarbetsförmåga. Du är dessutom  prestationsorienterad, flexibel, strukturerad, initiativtagande, ser möjligheter och har projektets bästa i fokus. Du har ekonomisk medvetenhet och är resultatinriktad. Att jobba tillsammans för att nå målet och ha en stor portion arbetsglädje längs vägen är viktigt för dig!

Om Kalkylhjälp/Projekthjälp

Kalkylhjälp/Projekthjälp finns i Herrljunga, där Projekthjälp är vårt projektbolag. Vi är idag två projektledare och en administratör. Projekthjälp har varit verksamt som eget bolag sedan 2018 och vi bygger vidare där alla är delaktiga. Inom Kalkylhjälp, med 25 års erfarenhet, har vi tjänster som försäljning av programvaror, utbildning, kalkyl, arkitekt samt konstruktör.

Kalkylhjälp/Projekthjälp är inte som andra byggbolag. Vi driver utvecklingen framåt genom att utmana normer, tänka annorlunda och hitta nya lösningar på gamla problem – för våra kunder och nästa generation. Resan dit har redan börjat. Vill du åka med? Välkommen med din ansökan!

Information och ansökan

Befattning: Platschef.

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.

Placering: Herrljunga.

Ansök: Omgående, urval sker löpande.

Kontaktperson för eventuella frågor är:

Andreas Falk, VD. Telefon 0513-700 201

Claes Klintenberg, Operativ Chef, Telefon 0513-700 205