Passa på att besök Nordbygg 23–26 april, en mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. Vi på Kalkylhjälp finns på plats för att prata om smartare kalkylering, bättre arbetsflöden och vad vi kan hjälpa dig med. Kom förbi oss i monter C01:16.

På Nordbygg träffas arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, hantverkare och projektledare för att samverka och ta del av nya produkter och innovationer. Under fyra fullspäckade dagar diskuteras grundfundamenten för bygg- och fastighetsbranschens framtid.

Vi på Kalkylhjälp finns på plats för att prata om smartare kalkylering och bättre arbetsflöden. Vi visar programvarorna Next/Byggsamordnaren, Wiksells Sektionsdata och Bluebeam och hur man kan få bättre flöden i sina projekt. Vi erbjuder även utbildningar för flera olika programvaror.

– Vi vet att en träffsäker kalkyl är viktigt för att få ett effektivt och välfungerande projekt, säger Andreas Falk på Kalkylhjälp.

Beställ dina kostnadsfria entrébiljetter till Nordbygg här.
https://ticket.stockholmsmassan.se/cgi-bin/fmsm/lib/pub/tt.cgi/Registrering.html?oid=4020&lang=11&ticket=g_u_e_s_t

Nordbyggs öppettider:
Tis 23/4 kl 9-17
Ons 24/4 kl 9-17
Tors 25/4 kl 9-18
Fre 26/4 kl 9-16

Vi syns på Nordbygg i monter C01:16. Välkommen!