Det blev Kalkylhjälp som segrade i kategorin Subscription Super Star och tog hem det prestigefulla priset vid Bluebeam Channel Executive Forum i Orlando, Florida, USA, i början av året.

I februari besökte Kalkylhjälps Andreas Falk och Claes Klintenberg Bluebeam Channel Executive Forum – en tre dagar lång konferens med samverkan, dialog och nyheter med Bluebeam och dess återförsäljare. I samband med detta korades Kalkylhjälp till vinnare av 2023 Subscription Super Star Award, det betyder att Kalkylhjälp har varit bäst när det gäller att få kunder att övergå till abonnemangsform av Bluebeams programvaror.

– Precis som i många andra branscher blir det vanligare att man abonnerar på en programvarutjänst. Man kan jämföra det med en prenumeration på Spotify eller Netflix för att få tillgång till deras material och tjänster. På samma sätt fungerar det med Bluebeams programvaror, förklarar Andreas Falk.

Kalkylhjälp har de senaste året jobbat hårt med att få sina kunder att förstå alla fördelar det innebär att övergå till en abonnemangsform – att göra erbjudandet överskådligt och tydligt.

– För oss på Kalkylhjälp är det otroligt viktigt att vi skapar långvariga relationer till våra kunder. Vi har ofta en nära dialog med användare och de vet att vi vill deras bästa, fortsätter han. Det förtroendet gör vårt jobb både lite enklare och lite roligare.

– Det känns naturligtvis väldigt kul att få ett pris som bevis på att man arbetat på rätt sätt, att det hårda arbete vi har lagt ner gett resultat, avslutar en glad Andreas Falk.