Nu expanderar vi och förvärvar bygg- och fastighetsföretaget Williamsson AB.

– Vi ser detta som ett naturligt sätt att komplettera vårt redan starka erbjudande, säger Andreas Falk.

– Sedan tidigare har vi ett vasst utbud av digitala programvaror och tillhörande utbildningar, alla anpassade för byggbranschen. Vi tillhandahåller även tjänster inom kalkylering, konstruktion, kontrollansvar och projektledning. Att tillföra ett nytt segment med byggtjänster såsom exempelvis snickeri, målning, tapetsering samt kakel och klinker med fulla behörigheter känns helt rätt och gör oss ännu starkare. Vi har många gemensamma beröringspunkter och kommer att hitta effektiva och smarta arbetssätt framöver, fortsätter Andreas Falk.

Williamsson AB finns i Herrljunga och engagerar i dagsläget 11 hantverkare. Williamsson AB blir ett dotterbolag till Andreas Falk AB där Kalkylhjälp, Projekthjälp samt Byggekonomen ingår.