Som ni kanske redan har hört så är Bluebeam som så många andra på väg till att endast erbjuda abonnemang på tjänster. Från att man tidigare köpt Bluebeam REVU Standard, CAD eller Extreme med ett serviceavtal (Maintenance) så erbjuds nu abonnemang på tre olika paket. Basic, Core eller Complete.

Kontakta oss gärna så reder vi ut begreppen och kan räkna på vad det innebär för er.

Ni kunder som har aktiva Maintenance och köpt REVU kan tom 29/9 2023 utöka med fler licenser enligt ”gamla” affärsmodellen. Fördelen med det är att när ni sedan konverterar avtalet till abonnemang så blir den årliga kostnaden samma som tidigare. Efter 29/9 kan endast nya abonnemang på paket tecknas. Ni måste konvertera före datumet då ert Maintenance förfaller för att den lägre årskostnaden skall stanna kvar. Med andra ord är det viktigt att agera i rätt ordning. Först – utöka till fler användarlicenser innan 29/9 2023 – därefter – konvertera ditt avtal till abonnemangsform innan det datum ditt Maintenance-avtal löper ut.

PRISEXEMEL:

Om du redan har ett Maintenance-avtal kan du innan 29/9 2023 lägga till fler användarlicenser REVU Standard för 4.300:-. När du sedan konverterar till Complete (senast det datum ditt Maintenance-avtal löper ut) blir årskostnaden 960:-/år/användare + 10% årlig höjning.

Sker konvertering eller tillägg av fler licenser efter 29/9 2023 blir kostnaden för Core-abonnemang 3.000:-/år/användare eller Complete-abonnemang 4.050:-/år/användare.

Över en 5 årsperiod blir skillnaden minst ca 6.000:-/användare.

Kalkylhjälpsprofilerna tillkommer och funkar precis som tidigare, dvs 2.000:- i inköp och därefter 150:-/år/användare.

Lägre pris kommer sedan gälla tills vidare så länge ni fortsätter med aktivt avtal på abonnemang.

Dessutom får ni också det största paketet Complete – med andra ord – ni får mer men betalar samma som tidigare.

Slå oss gärna en signal på 0513-700 200 så hjälper vi dig att hitta bästa lösningen för ditt företag.