Med detta nyhetsbrev vill vi på Kalkylhjälp passa på att önska er alla en trevlig sommar och en riktigt skön semester. Trots en lite orolig och avvaktande marknad hoppas och tror vi på en ljusning framöver. För egen del har vi haft fullt upp under våren, men vi förstår att många har det tufft. Just därför vill vi påminna om att vi finns till för att ge en hjälpande hand när det gäller exempelvis kalkylering och olika former av projektstöd. I dagens tuffa konkurrens är det allt viktigare att hamna rätt med kalkylen och på just detta område är vi experter. Tveka inte att ta kontakt med oss för en förutsättningslös diskussion om vad vi kan bistå med.

Även vi tänker dock ta lite ledigt i juli, men det går alltid att nå någon av oss via mail eller telefon. Än en gång – trevlig sommar!

Andreas Falk med personal