Likt många andra programvaruföretag väljer Bluebeam nu att gå från köp av programvaror till ett renodlat abonnemangsupplägg. Just därför är det extremt viktigt att du, som idag har en programvara från Bluebeam, konverterar dessa till löpande abonnemang – och det innan 1 september. Boka tid med oss på Kalkylhjälp, så hjälper vi dig på traven.

Som användare av Bluebeam har du säkert under senare tid fått en hel del information om det nya upplägget. Nu är det dock skarpt läge och såsom Platinum Partner för Bluebeam är vi dig givetvis behjälplig i konverteringen.

Det nya abonnemangsupplägget gäller redan för helt nya kunder. Men för er som har köpta program finns fina erbjudanden t o m 1 september, varför vi uppmanar dig att kontakta oss, så hjälper vi dig kostnadsfritt med konverteringen, som i vissa stycken kan vara lite komplicerad. Genom att övergå till en abonnemangstjänst finns stora pengar att spara, om du gör konverteringen i tid – dessutom erhåller du det största paketet: Complete med REVU 21 för installation i din PC, Studion för lagring i molnet och samarbete samt nya webbaserade Bluebeam Cloud.

Dessutom ingår Batch Link för hyperlänkar, mängdlänkning till Excel och dynamisk fyllning. Perfekt för den avancerade användaren, som även hanterar större ritningsmängder som ska bearbetas.
Genom konverteringen erhåller du ett paket med modernare och webbaserat upplägg med ett serviceavtal, som innefattar programuppdatering och fri support. Du kan se mer om den nya tjänsten i några av våra webinar på nätet – Bluebeam Revu och Bluebeam Cloud! På vår Youtubekanal finns ytterligare information.

Ring och boka tid med Eva, så hjälper hon dig med konverteringen: tel 0513-700 203.