Både Kalkylhjälp och Projekthjälp står inför ett fantastiskt 2022. Vi är redan nu involverade i en mängd olika projekt med en omsättning kring ca 50 MSEK. Så något måste vi onekligen göra rätt…

Med detta sagt så står vi inför stora utmaningar när det gäller att finna ut de rätta arbetsmetoderna och inte minst att hitta rätt folk ,som passar in i vårt team. Som du kan läsa om i vårt nyhetsbrev, så söker vi både en platschef och en säljare för tillfället – men även fler kalkylatorer. Så är du sugen på att jobba i ett litet, hungrigt och nyfiket bolag med ett stort driv – tveka inte att höra av dig.

Även om våra kommande projekt är både kul och spännande, så sänds det onekligen ut lite olika signaler på marknaden, vilket gör det hela lite skrämmande på samma gång. Å ena sidan pratar man om ökad inflation, förhöjd ränta och skenande materialpriser, men också om en skakig börs, en osäker omvärld och vad som komma skall i samband med att coronarestriktionerna nu upphör. Många osäkerhetsfaktorer med andra ord. Å andra sidan byggs det som aldrig förr och de flesta av våra kollegor och den svenska basindustrin vittnar om att man har fullt upp. Onekligen en paradox…

Mycket av ovan nämnda kan vi inte påverka, varför vi måste fokusera på vår kärnverksamhet, dvs våra konkreta tjänster, våra olika utbildningar och försäljningen av våra programvaror. Nu ska vi se till att rekrytera fler kompetenta medarbetare och bygga ett starkt team för att kunna möta morgondagens utmaningar. Tillsammans med våra starka partners tror jag att vi har mycket goda förutsättningar att lyckas.

Vi syns där ute!

Andreas Falk med medarbetare