Vi fortsätter med våra uppskattade webinarier en gång i månaden. Den 26 november körde vi på temat ”Våga ifrågasätta dina vanliga rutiner – Bluebeam Studion”.

Det vill säga att använda Bluebeam som en projektportal, att ta med handlingar ut i fält och att granska ritningar i Bluebeam Sessions samt att lära sig att nyttja drawings i mobilen.

I Bluebeam Studios jobbar man effektivt med pdf:er i grunden och ledorden är texter, ritningar och samarbete. Med Bluebeam Studio är det enkelt att bjuda in teammedlemmar för samarbete i realtid och slutföra projektet snabbare – med andra ord: få mer gjort, tillsammans.

Den 17 december kör vi ett webinarie på temat ”Öka takten på digitaliseringen”. Här är det fokus på att mängda digitalt i Bluebeam och att exportera till Sektionsdata. Likaså att använda kalkylen i produktionen, göra underlag för tidsplan samt göra en produktionsbudget och ta in offerter på materialpriser.

Låter det intressant? Koppla upp dig och var med! Klicka här

Du vet väl att du kan ta del av alla våra webinarier på vår Youtubekanal? Här finns massor att lära! Välkommen!