Det säger Eva Axelsson – ny administratör på Kalkylhjälp sedan i augusti i år. Och är det någon som kan det där med administration så är det Eva. Just därför passar jobbet som projektadministratör och administratör av Bluebeam som hand i handske för Eva.

– Det känns som om jag har administration i mig, säger Eva och skrattar.

Närmast kommer hon från en anställning på Vårgårdahus, där hon jobbat med just dessa frågor. Och när tipset om att Kalkylhjälp sökte folk var hon inte sen att nappa.

– Företaget Kalkylhjälp kände jag väl till. Likaså var jag bekant med såväl Elin och Caroline som Christian och Claes, vilket gjorde valet enkelt.

Och hur trivs du?

– Jättebra. Vi har en familjär stämning och tempot är högt, vilket jag gillar. Det har känts lite som att komma hem (skratt).

Berätta lite mer om dig själv!

– Jag är 58 år och bor med man och katt i Vårgårda. Vi har tre utflugna barn och fem barnbarn runt om i trakten som jag är både farmor och mormor till. Så här finns det att göra…

Vad gör du när du inte jobbar?

– Periodvis renoverar och fixar vi med huset hemma i Vårgårda. Jag ordnar gärna middagar för familj och vänner och tycker om att gå långpromenader, det är en bra kombination 😊

Min kreativa sida får utlopp i min hobby scrapbooking, det kan beskrivas som att göra en klippbok för foton, dekorationer och texter, det är skapande och kul.

Då hälsar vi dig välkommen till Kalkylhjälp och säger lycka till!

– Tackar! Det känns jättebra…